Komunitas DUDUNG.NET

TOPIK UMUM => Cerita Lucu => Topik dimulai oleh: aku pada Desember 13, 2012, 04:10:39 pm

Judul: 2013 abdi hoyong berubah.....
Ditulis oleh: aku pada Desember 13, 2012, 04:10:39 pm
Abdi,
panggil saja, "aku"
hoyong jangji bener2 yen di taun 2013, moal janten jalmi GORENG JIga :
goreng bala bala
Goreng pisang
Goreng Gehu...

Beneran pisan!  :D :))